Default

Offsetul va continua să fie o forţă importantă la Ipex

• Bookmarks: 18522


Producătorii de echipamente de tipar offset se vor prezenta în forţă la expoziţia Ipex de anul acesta, spun organizatorii, în ciuda mult trâmbiţate-i dominări a imprimării digitale.

Organizatorii IIR au declarat că, chiar şi în măsura în care Ipex va fi dominat de digital, echipamentele de imprimare offset vor ocupa mai bine de 26% din totalul suprafeţei expoziţionale. Trevor Crawford, din partea IIR, a declarat: “Recesiunea a lovit puternic în echipamentele de tipar offset. Iar producătorii trebuie sunt nevoiţi să gândească foarte atent la investiţiile pe care le fac în evenimente precum Ipex. Producţia de maşini digitale de imprimare a crescut în ultima vreme în timp ce fabricarea celor offset a cunoscut un regres semnificativ. Cred că producătorii de maşini offset ocupă un spaţii semnificativ de mari la Ipex, chiar dacă ele vor fi ceva mai mici”.

Heidelberg, de exemplu, are rezervat un spaţiu expoziţional pentru standul său care va fi undeva între 5.000 şi 2.5000 mp.

În acelaşi timp, producătorul german KBA a ţinut să accentueze faptul că reducerea spaţiul său de la stand nu înseamnă o ofertă mai mică. Directorul executiv al KBA, Christian Knapp, a spus: “În virtutea faptului că am redus spaţiul pe care l-am avut în 2006, vom compensa acest lucru printr-o soluţie de stand supra-etajat”. Acesta a mai adăugat că firma va expune la Ipex până la patru maşini de tipar offset în configuraţii de patru şi şase grupuri de tipar.

La Ipex au decis să fie prezente atât Komori cât şi Heidelberg, companii care au decis să nu fie prezente la expoziţia Graph Expo 2009 de la Chicago, considerând mai important evenimentul de la Birmingham. Philip Dun, director de marketing pe Europa al Komori, a adăugat faptul că vizitatorii de la Ipex vor fi în măsură să vadă o demonstraţie “live” tipar, cu ocazia tipăririi la la standul Komori al cotidianului oficial al Ipex, publicaţie produsă de ProPrint.

(sursa: Ipex)

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
522 views
bookmark icon

Write a comment...