Stiri

Ipex 2014 – Komori, sponsor și nu numai

• Bookmarks: 42521


Informa Exhibitions, organizatorul târgului londonez de anul viitor, a anunțat că expoziția nu se va desfășura fără cei de la Komori. Aceștia, deși nu vor avea stand propriu, vor fi sponsorii Eco Zone, spațiul unde se va discuta despre ultimele tendințe, tehnologii, practici și reglementări de protecția mediului. De asemenea, Komori va avea prezentări, va participa și găzdui dezbateri și va avea specialiști la Ipex. Nu în ultimul rând, reprezentanții Komori vor prezenta la târg sistemul H-UV System on 5-Colour 40” și avanatajele utilizării acestuia în contact cu mediul înconjurător.

Neil Sutton, Managing Director, Komori UK, a confirmat: “Am fost solicitați de echipa de management de la Ipex 2014 să discutăm despre tehnologia noastră de tipar H-UV și despre posibilitatea de a o prezenta la Ipex în Eco Zone. Drept urmare, Komori a decis să sponsorizeze această inițiativă. Aceasta va constitui o platform excelentă pe care Komori poate să-și dezvolte poziția de lider de piață pentru soluțiile de tipar H-UV cu emisii reduse, prietenoase cu mediul și inovative.”

“Suntem de decizia celor de la Komori de a participa la Ipex și suntem convinși că tipografii comerciali din întreaga lume vor avea în mod clar de câștigat de pe urma tehnologiei lor offset și de experiența lor cu soluțiile eco. Pe măsură ce rolul tiparului continuă să se dezvolte în mixul de comunicare multicanal, este important să demontăm ideile preconcepute din industrie despre impactul ei asupra mediului. Komori are o poveste eco extraordinară de spus și vor putea face asta participând în Eco Zone la Ipex”, a comentat Wayne Beckett, Sales Director, Ipex 2014.

Similar Posts:

42 recommended
comments icon0 comments
0 notes
521 views
bookmark icon

Write a comment...