Stiri

Ipex 2014 are un nou președinte

• Bookmarks: 28465


Informa Exhibitions a anunțat președintele ediției din 2014 a târgului Ipex în persoana domnului Patrick Martell, Chief Executive al St Ives Group. În această calitate, principala sa sarcină va fi conducerea Comitetului Ipex 360, organism care trebuie să organizeze, practic, evenimentul. Comitetul va aduna în componență reprezentanți din toate zonele ce țin de industrie, de la agenții la furnizori de servicii și utilizatori. Ediția viitoare a expoziției va avea loc între 24 și 29 martie anul viitor, la Londra.

La anunțul instalării în funcție, Patrick Martell a declarat: “A fost o onoare pentru mine să mi se ceară să îmi asum rolul de Președinte Ipex pentru a ajuta organizatorii Ipex 2014 să pună la punct un eveniment de clasă mondială, unde participarea e ca și obligatorie, care să satisfacă și clienții și expozanții în aceeași măsură. Ipex 2014 este un exemplu mondial pentru industrie în ceea ce privește viitorul tiparului, care demonstrează rolul crucial al acestuia în domeniul comunicării de marketing, lucru care se potrivește perfect cu viziunea și obiectivele de business pe care le avem la St Ives.

În calitatea mea de Președinte Ipex, voi lucre îndeaproape cu Comitetul Ipex 360 pentru a ne asigura că programul de conținut unic și extins va reflecta cele mai noi probleme și tendințe în industria tipografică. Numeroșii vizitatori ai târgului vor beneficia nu numai de pe urma tehnologiilor expuse, dar vor avea și șansa de a vedea, de a învăța și de a fi inspirați de cele mai noi aplicații, care asigură faptu că tiparul aduce rezultate măsurabile ca parte a unui mix de marketing multicanal.”

Patrick Martell s-a alăturat grupului St Ives în 1980, ajungând în funcția de Chief Executive în aprilie 2009.

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
465 views
bookmark icon

Write a comment...