Stiri

Goss are un nou Preşedinte – CEO

• Bookmarks: 18733


Mohit Uberoi este noul President and Chief Executive Officer al companiei începând din luna noiembrie, a anunţat Goss International. Noul şef al companiei a fost recrutat după ce a deţinut poziţia similară în cadrul B&W MEGTEC.

Mohit a intrat rândurile B&W MEGTEC în 1997 şi a condus organizaţia între 2003 şi 2015. Acesta are o experienţă vastă în organizarea companiile globale cu linii multiple de producţie şi locaţii multinaţionale, fie ele pe acţiuni sau deţinute privat.

„Ne face plăcere să anunţăm că Mohit Uberoi s-a alăturat Goss în calitate de Preşedinte şi CEO, acesta preluându-şi atribuţiile imediat”, a declarant Sparsh Bhargava de la AIP. „Suntem foarte entuziasmaţi de etapa istorică în care a ajuns compania noastră sub conducerea lui Mohit. Cu o îndelungată experienţă ca profesionist în industrie, Mohit este omul ideal care să conducă Goss. Acesta apreciază foarte mult punctele forte ale companiei, angajaţii, clienţii şi produsele. Cu trecutul său din industria poligrafică, Mohit înţelege foarte bine multiplele provocări pe care le are în faţă întreaga piaţă. Este un lider al transformării, cu un trecut dovedit de om care face companiile să aibă succes.”

Înainte de MEGTEC, Mohit a lucrat în cercetare şi dezvoltare pentru W.R. Grace & Co., un conglomerat industrial multiprofil. Mohit a obţinut o diplomă de master la Institutul Indian de Tehnologie, după care a terminat doctoratul în cadrul Universităţii Arizona din Statele Unite. Ambele diplome sunt în domeniul Ingineriei Chimice.

Noul şef Goss a declarat: „Sunt încântat să preiau compania într-un moment atât de important şi să lucrez cu American Industrial Partner, echipa noastră de management şi cu angajaţii pentru a crea o companie puternică financiar, cu o viteză mare de răspuns pentru clienţi şi cu produse şi servicii grozave.”

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
733 views
bookmark icon

Write a comment...