Stiri

X-Rite are un nou președinte

• Bookmarks: 19687


Compania americană X-Rite, parte a grupului Danaher Corporation, l-a anunțat pe Ron Voight drept nou președinte al organizației, în locul lui Tom Vacchiano. Predarea de ștafetă va avea loc pe 1 martie anul curent, dată de la care Vacchiano va colabora cu organizația din poziția de consilier, pentru o tranziție mai ușoară pentru noua conducere.Ron Voight, noul președinte X-Rite. Credit foto: X-Rite

„În ultimii ani, X-Rite și subsidiarul Pantone au devenit afaceri de mare performanță și lideri globali în industria noastră. Mi-a plăcut foarte mult să fiu parte din echipă, iar acum este momentul ca viața mea să ia altă direcție și să las X-Rite să crească în continuare alături de altă conducere”, a declarat Vacchiano. „Sunt convins că Ron Voight va ajuta X-Rite să rămână un lider industrial global, să-și atingă potențialul maxim de creștere și să continue să furnizeze produse de calitate pentru știința și tehnologia culorii, care să satisfacă nevoile clienților actuali și viitori,” mai spune fostul președinte al X-Rite.

„Ron aduce cu sine un mare volum de experiență ca lider în afacerile industriale, din companiile de servicii și tehnologie”, a spus vicepreședintele executiv al Danaher Dan Daniel. „Este extraordinar să-l avem în echipa noastră la X-Rite și abia aștept să lucrez cu el pe măsură ce va conduce compania spre viitor,” a adăugat oficialul X-Rite.

De-a lungul carierei sale de 25 de ani, Voight a ocupat poziții de leadership global la Danaher și Delphi. Până recent, acesta a fost președinte pentru operațiuni comerciale și servicii la compania Tektronix. Înainte, a fost președinte la Kollmorgen. Până să ajungă la Danaher, a fost în diverse posturi de conducere la Delphi, printre care șef de divizie, vicepreședinte, șef de unitate de business și manager pentru operațiunile europene. Voight este absolvent de inginerie electrică la Universitatea Kettering și are un master obținut la Dartmouth, la Tuck School of Business.

În România, soluțiile grafice X-Rite și Pantone sunt distribuite de către firma Grup Transilvae.

(Sursă: X-Rite)

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
687 views
bookmark icon

Write a comment...