Stiri

Grupul Mark Andy are un nou CEO

• Bookmarks: 27499


Grupul de companii Mark Andy are de la 1 ianuarie 2012 un nou Chief Executive Officer (CEO) în persoana lui P.J. Desai, acesta înlocuindu-l în funcție pe Paul Brauss, care a anunțat că se va pensiona. Desai și-a petrecut ultimii ani ai carierei în mai multe posturi de conducere din domeniul inginerieri și fabricației în diviziile de afaceri ale companiei agricole şi de biotehnolorie Monsanto, una dintre ultimele sale misiuni fiind cea de proiectare, construcție și conducere a unei noi fabrici deschise în Europa.

Pe parcursul timpului petrecut la Mosanto, P.J. Desai a administrat mai multe domenii de afaceri în cadrul companiei, ajungând la poziţia de CFO, Preşedinte şi CEO. Desai are o diplomă de master în ingineria chimică de la MIT şi un MBA de la Universitatea din Michigan. El se declară încântat de noile oportunităţi şi perspective pe care i le aduce această poziţie de conducere în cadrul Mark Andy.

Paul Brauss în timpul întâlnirii cu presa de specialitate organizată în 2010 la centrul Mark Andy din Basel, Elveția.

În cei 12 cât a fost alături de Mark Andy, fostul CEO Paul Brauss a condus compania printr-o serie de achiziţii, ajustări operaţionale şi dezvoltări de produse, acţiuni care au dus companie pe poziţia de lider. În ultimii ani, Mark Andy a lansat revoluţionarele maşini flexografice P7, P5 şi P3 care au şi câştigat recunoaşterea internaţională prin obţinerea a două prestigioase premii pentru inovaţie tehnologică.

Brauss s-a alăturat grupului Mark Andy în 1998 și a ocupat funcția de CEO începând din anul 2003. Acesta își va păstra în continuare poziția de membru executiv în cadrul Consiliului de Administrație al Mark Andy.

Compania Mark Andy a fost achiziţionată în 2008 de fondul de investiţii American Industrial Partners pentru o suma rămasă confidenţială.

(Sursă: Mark Andy)


Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
499 views
bookmark icon

Write a comment...