Default

„Seria Performantă” de la Mark Andy îşi demonstrează succesul

• Bookmarks: 24448


Conform comunicatului producătorului american de echipamente de imprimare şi finisare flexografică Mark Andy, compania a vândut cel de-al 60-lea echipament din gama de mașini de tipar „Performance Series”, linie de utilaje flexo lansată la Labelexpo Europe 2009.

„Convertorii caută în permanenţă noi metode de a-şi îmbunătăţi productivitatea, de reduce maculatura şi pentru a fluidiza procesul de producţie. Adăugând capacităţii lor utilajele din gama Performance Series, ei îşi pot atinge aceste ţeluri,” a declarat Jeff Feltz, director of product management la cadrul Mark Andy.

Linia „Performance Series” cuprinde trei modele, diferite ca funcţionalităţi şi cost.

Mașina P3, modelul de bază, acționat de un sistem de motoare cu comandă directă special proiectat, este conceput pentru imprimarea flexo a etichetelor clasice. De la lansarea pe piață din luna decembrie 2010, la Labelexpo India, Mark Andy declară că a vândut deja două mașini P3.

Mașina P5 este un utilaj cu servo-comandă, ceea ce oferă o mai uşoară manevrabilitate şi productivitate. Lansată la Labelexpo Americas, în septembrie anul trecut, aceasta şi-a propus să demonstreze că flexografia poate fi o tehnologie mai eficientă decât imprimarea digitală, chiar şi pentru tiraje mici.

Modelul P7 (în imagine), este cel mai evoluat model al seriei, fiind dotat cu control servo dual și cu sistem complet automatizat pentru punerea în registru a tiparului.

Mark Andy declară că unii dintre clienţi săi au ales să înlocuiască mai multe din utilajele deținute cu unul singur din gama Performance Series, şi că cinci convertori de renume la nivel mondial au achiziţionat mai multe utilaje din această serie, având deja planuri ferme de a achiziţiona şi altele pe viitor.

Utilajele flexografice Mark Andy sunt distribuite în România de compania Graphic Open Systems din Brașov.

(Sursă: Mark Andy Inc.)

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
448 views
bookmark icon

Write a comment...