Stiri

Mark Andy la Labelexpo Europe 2022

• Bookmarks: 37914


 

Mark Andy, este încântat să confirme participarea sa la Labelexpo Europe 2022 din Bruxelles. Standul mark Andy va evidenția tehnologia digitală și hibridă flexo a companiei, care oferă convertoare de etichete cu o mare varietate de soluții pentru o producție rapidă și eficientă, de la fluxul de lucru înainte de presă la sistemele de management și de la consumabile și consumabile la opțiuni de conversie și finisare.
La Bruxelles vor fi două prese Mark Andy: Digital Series HD și cea mai recentă lansare a producătorului Digital Series iQ, powered by Domino, ambele fiind disponibile pentru vizitatori pentru a inspecta prim-planul pe parcursul întregului eveniment.
Ambele sunt prese hibride digitale cu jet de cerneală capabile să imprime cu gamă de culori extinsă, proces în 6 culori și alb opac la viteze reale de producție. În plus, ambele mașini sunt proiectate cu caracteristici flexo cu schimbare rapidă pentru acoperirea superioară, laminare, ștanțare folie, și imprimare color de specialitate și decorarea produsului. Atributele de finisare includ tăierea matriței semi-rotative de mare viteză a lui Mark Andy.
“Seria Digitală HD și Seria Digitală iQ utilizează tehnologii bine dovedite pentru a asigura o soluție fiabilă și profitabilă pentru clienții noștri”, a declarat Tom Cavalco, Managing Director, Mark Andy Europe. “De la lansarea sa anul trecut în America, Digital Series iQ a fost un vânzător rapid, ușor de integrat de convertoarele de etichete. Suntem încântați să prezentăm mașina pentru prima dată în Europa la standul nostru de la Labelexpo și așteptăm cu nerăbdare să vedem prieteni vechi și noi la evenimentul din acest an”, a adăugat el.
Lisa Milburn, managing director labelexpo, a declarat: “Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Mark Andy la Labelexpo Europe 2022. Este o veste foarte interesantă pentru vizitatorii noștri că vor asista la lansarea europeană a noii platforme Digital Series IQ powered by Domino, alături de cea mai recentă versiune a presei lor Digital Series HD.”

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
914 views
bookmark icon

Write a comment...