Stiri

Meg Whitman este noul preşedinte şi CEO al HP

• Bookmarks: 22542


HP a anunţat pe 22 septembrie numirea de către Consiliul Director al companiei a doamnei Meg Whitman în funcția de președinte și CEO. În același timp, Ray Lane a trecut de pe postul de președinte non-executiv al Consiliului Director pe cel de președinte executiv al aceluiași for de conducere. Schimbarea lui Leo Apotheker din postul de șef al HP vine la nici un an de la numirea sa în funcție. Potrivit anunțului de presă al HP, noii numiți își vor intra în funcții cu începere imediată.

Meg Whitman, noul președinte și CEO al Hewlett-Packard

„Suntem norocoși să avem pe cineva de calibrul și cu experiența lui Meg Whitman care să fie capabil să conducă HP”, declară Ray Lane. „Suntem într-un moment critic și avem nevoie de o conducere reînnoită care să poată implementa cu succes strategia noastră și care să fie aptă să profite de oportunitățile pe care le oferă în viitor. Meg este un vizionar al tehnologiei cu un palmares cert la nivel executiv. Ea este un comunicator puternic, orientat către client, având profunde capabilități de lider. În plus, în calitate de membru al Consiliului Director al HP, funcție pe care a deținut-o în ultimele opt luni, Meg are o înțelegere foarte solidă a produselor și piețelor nostre”, a mai spus Lane.

La scurt timp după acceptarea numirii, Whitman a declarat: „Sunt onorată și încântată să conduc HP. Am convingerea că HP contează pentru toți – contează pentru Silicon Valley, pentru California, pentru țară și pentru întreaga lume”.

(Sursă: HP)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
542 views
bookmark icon

Write a comment...