Stiri

Flint Group are o nouă conducere

• Bookmarks: 20842


Cunoscuta companie furnizoare de echipamente şi consumabile de packaging şi tipar a anunţat noua componenţă a Consiliului Consultativ al organizaţiei, cel care supervizează şi sprijină activitatea echipei de management executiv.

Pierre-Marie De Leener, acum preşedinte la Braas Monier Building Group şi director la Trinseo, s-a alăturat Flint Group şi va fi şeful Consiliului Consultativ (Advisory Board), preluând mandatul de la Charles Knott. Pierre-Marie, cetăţean belgian, are o experienţă vastă de conducere atât în companii cu proprietari individuali, cât şi în firme pe acţiuni. Acesta a mai lucrat şi la PPG Industries şi la SigmaKalon, fiind specializat în operaţiuni industriale.

Odată cu el, organizaţia l-a primit şi pe David W. Scheible, care încă deţine funcţia de Chairman and CEO la Graphic Packaging, societate americană pe acţiuni care furnizează carton cu diverse aplicaţii pe plan mondial. Americanul David a mai fost în carieră şi vicepreşedinte şi General Manager al diviziei Speciality Tape and Automotive, iar înainte de acestea a lucrat la BF Goodrich.

De asemenea, Antoine Fady, CEO Flint Group şi Steve Dryden, CFO Flint Group, vor completa Advisory Board împreună cu reprezentanţii acţionarilor companiei. Cu această ocazie, CEO-ul organizaţiei, Antoine Fady, a declarat: „Acest Board va oferi Flint Group capacitate şi experienţă industrială şi, împreună cu noii noştri acţionari, ne vor pune într-o poziţie perfectă din care să ne implementăm strategia.”

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
842 views
bookmark icon

Write a comment...