Stiri

Flint Group elimină uleiul mineral din cernelurile offset.

• Bookmarks: 8221


Producătorul global de consumabile Flint  și-a consolidat reputația de furnizor de cerneală durabilă preferat după ce a anunțat că toate seriile sale de cerneluri de proces in tipar plan sunt acum fără ulei mineral.
Întreaga gamă de procese K+E de la Flint Group este acum realizată exclusiv din formule mai durabile, în cadrul planurilor de creștere a utilizării materiilor prime ecologice și de facilitare a reciclării ambalajelor.
Începând de luna trecută uleiul mineral va fi de asemenea eliminat treptat ca materie primă în timpul proceselor de fabricație în vrac ale Flint Group, ceea ce înseamnă că Flint  va elimina substanța în cadrul operațiunilor sale. Anunțul urmează unei revizuiri interne a Flint Group, după ce compania a recunoscut că utilizarea uleiurilor minerale nu contribuie la un viitor durabil.
Roy van der Pijl, Director Comercial, Offset Packaging Solutions la Flint Group, a declarat: “La Flint Group, ne mândrim cu furnizarea de cerneluri sustenabile pentru industria de imprimare, cu scopul de a sprijini obiectivele de mediu ale clienților noștri, reducând în același timp propriul nostru impact asupra planetei.
“Deși majoritatea gamelor noastre de cerneluri offset erau deja fabricate din materii prime durabile, bio-regenerabile, am recunoscut că utilizarea uleiului mineral în celelalte câteva împiedică eforturile noastre de sustenabilitate. Acesta este motivul pentru care am efectuat această revizuire și pentru care sunt încântat să anunț că cernelurile noastre offset pe bază de ulei mineral rămase sunt acum produse din materii prime mai durabile.”
Anunțul Flint Group sprijină mișcarea tot mai mare de reglementare a uleiului mineral în cernelurile tipografice.

Similar Posts:

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
221 views
bookmark icon

Write a comment...