Stiri

KBA și Flint, colaborare strânsă pe segmentul cernelurilor convenționale

• Bookmarks: 19675


 

Cele două companii au semnat un acord de parteneriat strategic pentru utilizarea la nivel mondial a seriilor convenționale alimentate cu coli Flint și cerneală de înaltă performanță pentru presa Rapida de la KBA.

Reprezentanții KBA recomandă utilizarea diferitelor serii de cerneală produse de Flint Group pentru diferite aplicații. De exemplu, pentru imprimarea dreaptă, aceștia fac trimitere la Novavit F700 –  pe bază de ulei mineral sau Novavit F950 – pe bază de ulei vegetal. Pentru ambalarea produselor alimentare, se recomandă produsul Novasens P660 Premium, precum și o serie de aplicații speciale, cum ar fi imprimarea pe substraturi absorbante sau rapide de lucru.

Toate cernelurile sunt supuse unor teste constante și, acolo unde este necesar, sunt modificate în mod specific pentru a se potrivi preselor Rapida. Rezultatul este o calitate ridicată a imprimării, care, combinată cu procesul de standardizare, ridică totul la un nou nivel.„Am obținut rezultate excelente și stabile cu cernelurile tipografice de la Flint Group, nu numai în ceea ce privește analiza comparativă cu cerneală convențională, dar, și în timpul testelor periodice de înaltă performanță în domeniile ambalajelor, comerciale și aplicațiilor web-to-print sau de imprimare a etichetelor. Iar atunci când un produs îndeplinește așteptările noastre ridicate, îl recomandăm cu plăcere utilizatorilor din întreaga lume. Această strategie este pusă în aplicare împreună cu partenerii noștri în beneficiul clienților”, a explicat Dirk Winkler, director al departamentului de Tehnologie de Imprimare KBA.Astfel, colaborarea dintre KBA și Flint Group vizează dezvoltarea și standardizarea unor noi sisteme de cerneală, cu suport comun pentru utilizatori, iar cerneluri cu sigiliul de calitate „recomandate de KBA” pot fi obținute prin rețeaua de dealeri Flint Group. La nivel global afacerea include utilizarea cernelurilor pentru demonstrații de imprimare în showroomurile pentru clienți, precum și în departamentele de proiectare și dezvoltare, la târguri sau evenimente ale clienților, dar și pentru testarea în fabrică a noilor prese. În plus, experții din cele două companii vor fi în măsură să facă schimb de know-how în cadrul măsurilor comune de instruire.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
675 views
bookmark icon

Write a comment...