Stiri

Xeikon și Flint vor avea stand comun la Drupa.

• Bookmarks: 59105


 

Xeikon și Flint își unesc forțele la Drupa 2024, prezentând cele mai recente soluții de imprimare care acoperă o gamă largă de aplicații, de la presa LX3000 la tehnologia cernelii EkoCure.

Producătorul de echipamente digitale Xeikon și filiala sa Flint Group, care produce cerneluri , vor împărți un stand la Drupa 2024, care va avea loc la Düsseldorf de marți, 28 mai, până vineri, 7 iunie. Xeikon va profita de acest eveniment major pentru a lansa PX3300HD ,ecipament decicat etichetelor folosind cerneală UV prezentând totodată cele mai recente inovații împreună cu Flint.
Xeikon va expune trei mașini de tipar: echipamentul cu  toner uscat Lion LX3000 în cinci culori, TX500 pentru ambalaje flexibile cu tehnologie Titon, concepută pentru a combina avantajele tonerului cu jet de cerneală UV și electrofotografică și cea mai recentă adăugare la gama Panther și echipamentul dedicat etichetelor cu jet de cerneală UV PX3300HD.
 Flint va prezenta grundul de cernelizare Evolution și lacul de supraimprimare OPV, concepute pentru a spori durabilitatea ambalajelor și pentru a îmbunătăți randamentul materialelor în timpul procesului de reciclare.
Pentru imprimantele de etichete flexo UV, va fi prezentat și EkoCure Ancora, o tehnologie de cerneală certificată pentru materiale care intră în contact cu alimentele (FCM) cu capacități de întărire duală,iar în imprimarea digitală a etichetelor, Flint planifică o gamă de lacuri DigiCoat compatibile cu tehnologiile de imprimare HP Indigo, inkjet și Xeikon).
Imprimantele de hârtie și carton vor descoperi noua tehnologie TerraCode Bio de extindere și acoperire pe bază de apă, concepută pentru a sprijini obiectivele de sustenabilitate ale imprimantelor.

Similar Posts:

59 recommended
comments icon0 comments
0 notes
105 views
bookmark icon

Write a comment...