Stiri

Screen și Nilpeter vor prezenta noi tehnologii la Bruxelles în acestă toamnă.

• Bookmarks: 13317


Screen și Nilpeter vor introduce o tehnologie in-line pentru a satisface cererea tot mai mare de imprimare digitală integrată la Labelexpo Europe 2023.
Prezentând tehnologie de ultimă generație, cele două companii colaborează cu scopul de a satisface cerințele industriei de etichete și ambalaje prin imprimare combinată stabilă și de înaltă calitate. Noua tehnologie digitală integrată combină noua tehnologie Truepress Label 350UV SAI de la Screen cu platforma flexo FA-Line de la Nilpeter. Unitatea Truepress Label 350UV SAI S oferă până la șapte culori digitale, permițând o gamă extinsă împreună cu imprimarea albă de înaltă performanță. Integrată cu platforma FA-Line și tehnologia de înfrumusețare de la Nilpeter, tehnologia în linie facilitează producția de etichete cu valoare adăugată.
Truepress PAC 520P  va oferi  producatorilor de etichete o intrare fără probleme pe piața ambalajelor flexibile . În perioada 11-14 septembrie la Bruxelles , Hala 9 stand B30 – Labelexpo Europe 2023  veti putea vedea și demonstratii live .

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
317 views
bookmark icon

Write a comment...