Stiri

Truepress Label 350UV SAI de la Screen a trecut de 100 unități vândute.

• Bookmarks: 19217


Screen a vândut echipamentul Truepress 350UV SAI cu nr. 100 Vânzarea de referință a venit după trei ani de la lansarea modelului SAI, când a fost vândut producătorului de etichete din Italia, Impronta Digitale.
“Clienții noștri și noi suntem încântați de succesul acestui echipament. L-am introdus in piață în decembrie 2020 pentru a oferi imprimantelor de etichete o gamă mai largă de culori, combinată cu tehnologia robustă pentru care sunt cunoscute mașinile noastre de etichete”, a declarat Carlo Sammarco, director de dezvoltare a afacerilor, Screen Europe.
Prima mașină  Truepress 350UV SAI a fost achiziționată în decembrie 2020 de tipografia italiană Grafiche Pradella. De atunci, Screen a vândut mașini suplimentare în Marea Britanie, Africa de Nord, Turcia și alte țări europene, cu mai multe vânzări în așteptare.
Seria Screen Truepress Label 350UV SAI se bazează pe succesul gamei populare PLUS, ca presă de etichete cu jet de cerneală UV de înaltă productivitate și totodată de înaltă calitate. Cuvântul japonez “SAI” înseamnă “colorat”, iar seria SAI a fost dezvoltată pentru a ajuta imprimantele să producă o gamă mai largă de culori spot pentru a satisface cerințele provocatoare ale proprietarilor de mărci. Echipamentul imprimă pe substrat cu lățimi de până la 350 mm, cu o viteză de imprimare de până la 60 m/min.
În februarie 2022, Screen Truepress Label 350UV SAI- a fost premiată de Asociația Europeană a echipamentelor Digitale, care a votat-o “Cea mai bună imprimantă de etichete” pentru ușurința în utilizare, precum și pentru calitatea și viteza sa.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
217 views
bookmark icon

Write a comment...