Stiri

Screen își extinde portofoliul cu Truepress JET S320

• Bookmarks: 13329


Producătorul  introduce o nouă imprimantă digitală pe piată ,cu jet de cerneală pe format  A3. Bazându-se pe experiența în imprimarea comercială, Truepress JET S320 permite îmbunătățirea soluțiilor în fluxul  de lucru integrate cu sistemul Equios al Screen. Imprimarea hibridă împreună cu imprimarea CtP și offset favorizează creșterea productivității prin utilizarea combinată a seriei Truepress JET 520.
Pe piețele comerciale, tipografiile  se îndreaptă din ce în ce mai mult către tehnologia de imprimare digitală. Screen vede o cerere tot mai mare pentru o abordare bazată pe date, materiale publicitare personalizate, iar centrele de imprimare  produc cantitatea necesară doar atunci când este necesar, adesea cu mesaje direcționate.
Presele digitale cu jet de cerneală au fost aprobate si aplaudate pe scară largă pentru diverse aplicații de imprimare, cum ar fi tranzacții, poștă directă, cataloage, broșuri, publicații și multe altele. Screen, unul dintre jucătorii de pe această piață, a dezvoltat mașina de imprimare digitală cu jet de cerneală A3 prin valorificarea expertizei tehnice a Kyocera Document Solutions (în imprimantele de producție A3), împreună cu tehnologia Screen’s Truepress ink SC / SC+ pentru compatibilitatea cernelii cu hârtia cretată standard.

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
329 views
bookmark icon

Write a comment...