Stiri

Schimbare în fruntea grupului Heidelberg.

• Bookmarks: 37181


Jürgen Otto ,un bun manager ce vine din automotive ,va deveni noul CEO al producătorului de echipamente, prepress și finisare Heidelberg la 1 iulie 2024. Ludwin Monz demisionează din funcția de președinte al Consiliului de administrație, funcție pe care o deține din aprilie 2022. El va demisiona din funcție la 30 iunie 2024, precum și din Consiliul de Administrație al grupului german, care are 9.500 de angajați.
Martin Sonnenschein, Președintele Consiliului de Supraveghere, regretă decizia lui Ludwin Monz. “El a dus compania noastră în mod decisiv înainte din punct de vedere strategic și operațional și, astfel, ne-a consolidat fundațiile într-un mediu de piață dificil.”
Ludwin Monz declară: “Jürgen Otto (59 de ani, n.r.) aduce zeci de ani de experiență în direcția sustenabilă a marilor companii industriale, completată de experiența de management al restructurării din ultimii ani.”
La ședința sa din 19 aprilie 2024, consiliul de supraveghere al Heidelberg și-a extins și consiliul de administrație. David Schmedding, Director de Vânzări, se va alătura Consiliului de Administrație ca nou membru.
De la 1 iulie, Consiliul de Administrație va fi format din Jürgen Otto, Director General, Tania von der Goltz, Director Financiar, și David Schmedding, Director Vânzări și Service.

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
181 views
bookmark icon

Write a comment...