Stiri

Algernon: aceeași echipă dedicată excelenței cu un nou director general

• Bookmarks: 22552


Compania Algernon, liderul distribuției de materiale pentru industria publicitară, are un nou director general, în persoana domnului Adrian Ghinguleac, care a preluat această funcție în data de 15 octombrie 2012. Noul director general a fost numit de Consiliul de Administrație al Algernon pentru a prelua atribuțiile domnului Dan Socrate Caloian, fondator al companiei și director general timp de 19 ani. Domnul Dan Socrate Caloian rămâne în continuare acționar și președinte al Consiliului de Administrație al Algernon.


Adrian Ghinguleac. Sursă foto: Algernon.

Adrian Ghinguleac, în vârstă de 31 de ani, lucrează de 10 ani în cadrul Algernon și a ocupat până în anul 2012 funcția de Manager Aprovizionare. Entuziasmul său este dublat de experiența solidă acumulată în cadrul companiei și de cunoștințele de business.

Cu această ocazie, cunoscutul distribuitor bucureștean își reafirmă angajamentul pentru excelență și dedicarea față de clienți, care vor continua neschimbate. Sunt aceiași profesioniști pe care partenerii săi se pot baza, cu o nouă conducere.

(Sursă: Comunicat Algernon)

 

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
552 views
bookmark icon

Write a comment...