Default

Algernon a prelungit magia sărbătorilor printr-un spectacol de circ cu 1.000 de invitați

• Bookmarks: 17443


Cine s-ar aștepta în ziua de azi ca un distribuitor de materiale pentru industria grafică să organizeze un eveniment la care să participe 1.000 de oameni, invitați care să și petreacă un moment memorabil alături de familie? Evenimentul s-a produs la jumătatea lui ianuarie, iar autorul este nimeni altul decât Algernon. Chiar dacă multă lume l-ar considera o veritabilă performanță de marketing sau PR, Dan-Socrate Caloian, de la Algernon, i-a spus simplu: un frumos cadou de început de an pentru marea familie din jurul companiei.

O invitație sosită la redacție de la Algernon în preajma Sărbătorilor de iarnă, la pachet cu o foarte gustoasă turtă dulce, ne chema, la jumătatea lui Gerar, nicăieri altundeva decât la circ, şi nu singuri – așa cum se obișnuiește pe la evenimentele simandicoase de business – ci împreună cu familia. Probabil că aş fi uitat de invitația prietenilor de la Algernon dacă mesajele de aducere aminte primite aproape zilnic de la organizatori nu mi-ar fi stimulat memoria şi mai ales curiozitatea. Între timp, am primit și biletele de intrare la Circul Globus, nu cele obișnuite, ci unele special tipărite de Algernon.

Așadar, pe 16 ale lunii ianuarie ne-am înființat împreună cu odraslele și consoartele la pavilionul din Aleea Circului. Busculadă la intrare, prichindei cât vezi cu ochii, chiote, baloane personalizate cu „șoricelul Algernon”, sucuri și floricele – sunt doar câteva dintre detaliile care l-ar ajuta pe cel care n-a participat să-și creioneze o impresie despre atmosfera generală a evenimentului. Alături de liota de copii și părinți, ne-au întâmpinat, așa cum bănuiți, și gazdele de la Algernon, în frunte cu domnul Dan-Socrate

Caloian, directorul executiv al companiei, și Olivia Jippa, director de marketing al aceleiași firme. Și, așa cum ne era promis în invitație, de la intrare n-a lipsit nici mascota…

Despre spectacolul în sine este de prisos a mai povesti. Saltimbancii, acrobații, jonglerii sau dresurile de tigri, cămilele, căprițele și caii au bucurat inimile copiilor, iar nouă, celor mari, ne-au dăruit un moment rar de comuniune, în care businessul a stat sub aceiași cupolă cu familia.

Singurul lucru pe care nu l-am știut până abia a doua zi după spectacol a fost faptul că toți cei 1.000 de spectatori au fost invitații Algernon, iar Circul Globus a oferit o reprezentație specială doar pentru noi… Mulțumim Algernon!

Pentru a vizualiza imaginile de la evenimentul Algernon, dati click pe imaginea din stânga titlului și apoi navigați pe săgețile din lateralele imaginilor.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
443 views
bookmark icon

Write a comment...