Eveniment

Algernon a desfasurat Atelierele Siser la Bucuresti

• Bookmarks: 26639


In perioada 20 – 21 Martie 2014, compania Algernon a gazduit o serie de doua seminarii avand ca tema termostransferul pe textile. Ateliere s-au bucurat de un public numeros, care a participat atat la sesiunile teoretice cat si la cele practice.

Ateliere au fost sustinute de invitata speciala, Francesca Zonin, reprezentant al companiei Siser din Italia. Avand o experienta relevanta in domeniul foliilor adezive pentru termostransfer, Francesca Zonin a raspuns intrebarilor si curiozitatilor publicului participant, a oferit o prezentare detaliata a tipurilor de produse marca Siser cat si o descriere a noutatilor anului 2014.

Cei peste 60 de participanti care au luat parte la Atelierele Siser au avut posibilitatea sa testeze, alaturi de reprezentantii Algernon si de doamna Francesca Zonin, materialele pentru termostransfer, realizand aplicatii pe diferite tipuri de suporturi.

Scopul Atelierelor Siser a fost oferirea unui seminar intensiv tuturor celor care isi desfasoara activitatea in sfera personalizarii pe textile. Evenimentul face parte dintr-o serie de traininguri pe care compania Algernon le ofera partenerilor sai in scopul sustinerii acestora in activitatea pe care o desfasoara.

022

074

Unic distribuitor al produselor Siser in Romania, compania Algernon detine in portofoliul sau o gama ampla de folii adezive pentru termotransfer. Indiferent de compozitia suportului textil, de culoarea acestuia sau de aria de utilizare, orice tip de aplicatie poate fi realizata cu ajutorul foliilor pentru termostransfer. Sprijinim producatorii din industria publicitara si nu numai, prin oferirea unor solutii de inalt grad calitativ.

028

042

Pentru detalii despre solutiile pentru personalizarea pe textile va invitam sa vizitati site-ul Algernon www.inscriptionari-textile.ro.

Contact:

Tel: 021 332 3152

Fax: 021 332 7397;

E-mail: office@algernon.ro

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
639 views
bookmark icon

Write a comment...