Stiri

Benny Landa și-a sărbătorit cea de-a 78-a aniversare la Drupa

• Bookmarks: 3696


“Părintele imprimării digitale” a primit un cadou special din partea directorului Drupa, Sabine Geldermann, și a lui Erhard Wienkamp, directorul general al Messe Düsseldorf.
Landa a organizat o petrecere uriașă pentru a-și sărbători cea de-a 70-a aniversare la Drupa 2016.Până acum, el a glumit întotdeauna că nu se va pensiona niciodată și se aștepta ca într-o zi să fie pur și simplu găsit mort în laboratorul său iubit.
Cu toate acestea, în ciuda faptului că a avut încă o apariție personală și energică – în aplauze entuziaste – la cinci spectacole “Nano: A Love Story” organizate zilnic la standul Landa din sala 9, Landa a recunoscut că a început să-și simtă vârsta.
El a declarat; “Știu că v-am spus întotdeauna că nu am intenția de a mă pensiona vreodată și intenționez să lucrez până când voi muri. Ei bine, în ultima vreme mi-am simțit cu adevărat vârsta, așa că am decis, de fapt, să-mi anunț retragerea.”
“Deci, da, am stabilit o dată sigură pentru pensionare și am început deja să-mi planific petrecerea de pensionare: Drupa 2036, la cea de-a nouăzecea aniversare!”
Landa a fondat Indigo și a lansat presa digitală Indigo E-Print 1000 la Ipex ’93.
El a fost descris ca echivalentul industriei tipografice cu Steve Jobs de la Apple și “un Gutenberg modern” și “cea mai semnificativă figură din industria tipografică modernă”.
La Drupa, Landa a remarcat că, deși prezența părea să fie mai mică, “standul nostru este plin”, spectacolele cu lansările echipamentelor noastre  fiind complet rezervate.
“Pentru noi, este un spectacol fabulos, chiar mai bun decât așteptările”, a declarat el.
Este primul Drupa pentru Landa unde compania poate face referire la o bază instalată considerabilă de aproximativ 60 de echipamente. Clienții de pe piețele sale cheie din Europa, America de Nord și China oferind mărturii strălucitoare despre experiențele lor cu tehnologia.
“Landa face offset-ul mai profitabil”, a declarat el.

Similar Posts:

36 recommended
comments icon0 comments
0 notes
96 views
bookmark icon

Write a comment...