Stiri

HP, regina balului la drupa 2012

• Bookmarks: 22531


Afluxul mare de vizitatori care au umplut până la refuz, zi de zi, standul Hewlett-Packard (HP) de la drupa 2012 îi poate acorda producătorului american de tehnologii de imprimare digitală titlul de destinație principală a expoziției. De altfel, interesul mare al vizitatorilor pentru standul HP este perfect justificat, pachetul complet de soluții grafice absolut noi sau îmbunătățite pe care americanii l-au adus la târgul de la Düsseldorf acoperind aproape întregul spectru al producției tipografice – de la noile mașini de tipar Indigo cu format B2 cu alimentare în coală sau în bobină destinate producției tipografice comerciale sau ambalajelor la rotative inkjet de mare viteză din seria „T”, până la imprimantele de format lat și super lat HP Scitex – alături de echipamentele de finisare in-line proiectate de fabricanți de renume special pentru utilajele Hewlett-Packard.

Însă, de departe, noutățile care au suscitat un interes masiv pentru vizitatori au fost mașinile de tipar digital HP Indigo cu format B2. Îndelung așteptate de întreaga comunitate tipografică internațională – după ce Indigo a prezentat încă de la ediția drupa din anul 2000 (înainte de vânzarea către HP) un prototip cu format 50 x 70 -, noile prese digitale HP Indigo 10000, 20000 și 30000 constituie, practic, intrarea tehnologiei electrofotografice inventate de Benny Landa acum aproape 20 de ani în competiție directă cu imprimarea offset în segmentele de „mainstream” ale producției.

Prezent la drupa 2012 pe întreaga durată a expoziției, domnul Mihai Cobianu, director general la Printman – distribuitorul în România al echipamentelor HP Indigo -, a avut amabilitatea să ne ofere câteva detalii live despre noile mașini de tipar digital Indigo cu format B2.

Mai multe informații despre noutățile aduse de HP la drupa 2012 veți putea afla din numărul viitor al revistei “Print Magazin”.

 

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
531 views
bookmark icon

Write a comment...