Stiri

KBA va lansa la Drupa mașini de tipar ofset dotate cu tehnologie inkjet

• Bookmarks: 20515


Potrivit informațiilor apărute în presa internațională de profil, producătorul german de utilaje tipografice ofset Koenig & Bauer AG (KBA) va continua să păstreze cu strășnicie secretul asupra pasului pe care dorește să-l facă în domeniul imprimării digitale, oficialii companiei confirmând doar că programul companiei pentru lansarea la expoziția drupa 2012 a sistemului de imprimare inkjet de mare viteză pentru rotativele ofset este în grafic. KBA anunță că va oferi mai multe detalii despre noutățile pe care le va prezenta la drupa cu puțin timp înaintea debutului evenimentului, 3 mai 2012.

Noua mașină proiectată de KBA va integra tehnologia de imprimare cu jet de cerneală „Apollo” dezvoltată intern de specialiștii rețelei de tipografii R.R. Donnelley, informația despre parteneriatul semnat între fabricantul german și compania americană datând din primăvara anului trecut.

KBA anunță că va ocupa la expoziția drupa din această primăvară același spațiu expozițional pe care l-a avut și la ediția drupa din 2008, de cca 3,500 metri/pătrați. Oficialii companiei germane au confirmat că vor expune la drupa noua mașină ofset de tipar în coală Rapida 105 în format B1, concepută pe arhitectura mașinii Rapida 106, echipamentul fiind capabil să imprime la o viteză de peste 18.000 de coli/oră.

 

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
515 views
bookmark icon

Write a comment...