Stiri

Xennia va lansa la Barcelona printerul textil de mare viteză Osiris

• Bookmarks: 18478


Fabricantul de sisteme de imprimare inkjet Xennia Technology a anunțat lansarea ultimei sale imprimante digitale pentru suporturi textile, Osiris, echipament despre care compania susține că are o viteză a tipăririi „comparabilă” cu cea a utilajelor serigrafice cu sistem de imprimare rotativ. Noua mașină a intrat în portofoliul Xennia odată cu achiziționarea, în luna iunie 2011, de către concernul Ten Cate (din care face parte Xennia) a companiei Osiris Inkjet Systems, aflată în insolvență.

Xennia Osiris, un echipament inkjet care poate imprima pe o lățime de 1,6 m, va fi expus pentru prima oară la apropiata expoziție „International Exhibition of Textile Machinery” (ITMA), care va avea loc în perioada 22-29 septembrie la Barcelona, Spania. Sistemul poate imprima o suprafață de material textil de până la 2.880 m2/oră în opt culori, folosind atât cerneluri de policromie, cât și/sau speciale. Având capacitatea de a imprima la o viteză de 18-30 de m/minut, mașina integrează un modul de uscare cu aer cald.

„Viteza mare de producție și calitatea înaltă a imprimării fac din Osiris o mașină adecvată pentru producția a cel puțin 80-90% din aplicațiile de imprimare pe textile existente pe piață, performanțe comparabile cu cele ale sistemelor serigrafice rotative”, a declarat Dr. Tim Phillips, marketing manager la Xennia Technology.

Dr. Alfons Wegdam, șeful departamentului de aplicații textile al Xennia, spune despre Osiris că a fost „unul dintre cele mai rapide sisteme inkjet de imprimare a textilelor din lume”.

„Bazați pe experiența și înțelegerea noastră a tehnologiei inkjet, precum și a diferitelor procese și materiale utilizate în aplicațiile textile, le putem oferi clienților noștri abilitatea de a selecta o soluție digitală din portofoliul nostru de echipamente care să corespundă pe deplin nevoilor acestora în ceea ce privește productivitatea, costul și calitatea imaginii reproduse”, a mai adăugat Wegdam.

(Sursă: Xennia Technology)

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
478 views
bookmark icon

Write a comment...