Eveniment

Konica Minolta atacă segmentul textilelor cu noile modele Nassenger

• Bookmarks: 17384


Producătorul de echipamente de imprimare Konica Minolta va lansa două noi modele de printere pe bază de inkjet pentru textile în cadrul expoziţiei ITMA 2011 (22-29 septembrie), din Barcelona, cel mai mare eveniment ce vizează industria textilă. Astfel, compania va prezenta publicului două noi modele, şi anume, Nassenger PRO 1000, potrivit pentru producţia de volume foarte mari, și, respectiv, Nassenger PRO 60, destinat producţiei în serii mici.

În ultimii ani, piaţa de textile a beneficiat de tot mai multă atenţie, mai ales în ceea ce priveşte sistemele de imprimare on-demand pe bază de inkjet, deoarece îndeplineşte cererea pentru producţia de serii mici şi cu încadrare în termene scurte.

Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor de pe piaţă, Konica Minolta a realizat cele două modele ce includ soluţii complete care să-i ajute pe clienţi să implementeze cu succes întregul proces de producţie, începând de la volume mici şi până la operaţiuni de producţie la scară largă.

Nassenger PRO 1000 este unul dintre cele mai rapide echipamente de imprimare pe bază de inkjet, cu o viteză de până la 1000 metri pătraţi pe oră, şi include un sistem de 9 culori, nou în industria de imprimare. Producţia de mare viteză se realizează prin intermediul senzorilor de la nivelul duzelor.

Nassenger PRO 60 este ideal pentru producţia de volume mai mici, cu o viteză de imprimare de 60 metri pătraţi pe oră. Include procesele de derulare, imprimare, uscare şi rulare şi poate fi folosit ca echipament de proofing pentru imprimanta Nassenger PRO 1000.

În comparaţie cu sistemele convenţionale, de serigrafiere a textilelor, sistemul de imprimare pe bază de inkjet consumă mai puţin curent electric, reduce consumul de apă şi reduce emisiile de CO2. În plus, cernelurile pe bază de apă proiectate pentru sistemele Nassenger întrunesc sistemele stringente de securitate şi sunt rezistente la spălări repetate.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
384 views
bookmark icon

Write a comment...