Stiri

Regula se schimbă cu generaţia a III-a HP Latex!

• Bookmarks: 7283


Comunicat de presă

Noua generaţie de imprimante cu tehnologie HP Latex oferă furnizorilor de servicii de imprimare o serie de beneficii majore, de la rezistenţă la zgâriere comparabilă hard solvent pe autocolant şi banner PVC la cost redus per mp şi de exploatare similar cu soluţiile eco-solvent şi alternative.

Principalele inovaţii ale noii serii se referă la capetele de imprimare şi la cerneluri. Noua cerneală HP Latex Ink Optimizer, disponibilă pe noile modele, oferă viteza sporită datorită modalităţii în care cerneala este controlată pe suport, înainte de a fi polimerizată. Mai mult, agentul anti-zgâriere crează un strat protector peste materialul imprimat, oferind rezistenţă sporită la zgâriere.

În ceea ce priveşte capetele de imprimare, consistenţa termică este îmbunătăţită, ceea ce rezultă într-o consistenţă mai bună a culorilor. Imprimantele din seria 300 au câte şase capete de imprimare, unul dintre acestea fiind special conceput pentru optimizer.

Seria cuprinde trei modele, create special pentru a îndeplini cerinţe specifice privind volumul de imprimare, versatilitate, preţ şi viteză:

Imprimanta de 1,37m HP Latex 310 a fost concepută pentru volume medii şi operare facilă în spaţii mici, fiind un model compact, cu încărcare media din faţă pentru maximizarea zonei de producţie.

Imprimanta de 1,63m HP Latex 330 combină versatilitatea aplicaţiilor cu preţul accesibil, permite manipularea de role mai mari şi mai grele precum şi imprimarea la viteze de până la 50 m2/oră.

Imprimanta de 1,63m HP Latex 360 este recomandată pentru volume mai mari, tipăreşte la viteze de până la 91 m2/oră şi imprimă o gamă vastă de materiale textile cu ajutorul unui colector de cerneală pentru textile poroase. Permite alinierea automată faţă-verso pentru imprimarea dublă-faţă.

Vă invităm în Showroom-urile Grup Transilvae din Bucureşti şi Cluj, pentru demonstraţii pe modelele din seria HP Latex 300. În plus, vă puteţi înscrie pentru un TEST DRIVE al echipamentelor la dumneavoastră în producţie!

 

Similar Posts:

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
283 views
bookmark icon

Write a comment...