Stiri

HP își extinde portofoliul de imprimante cu noul model HP LATEX R1000

• Bookmarks: 19616


Hewlett Packard și-a extins seria de imprimante hibride HP Latex R cu modelul  R1000 pentru imprimare rigidă și flexibilă. Proiectată pentru o varietate de aplicații hibride, inclusiv signalistică și afișaj, portofoliul extins oferă mai multe opțiuni, valoare și versatilitate, oferind tehnologii inovatoare precum tehnologia HP Latex Rigid Printing și HP Latex White Ink.
„Furnizorii de servicii de imprimare caută noi modalități de creștere a producției și de extindere a aplicațiilor prin investiții în tehnologii inovatoare de imprimare, cum ar fi materialele rigide și cerneala albă, pentru a întâmpina toate posibilitățile de tipărire”, a declarat Joan Pérez Pericot, Director General, HP Graphics Business, HP Inc. „Lansarea noii serii de imprimante HP Latex R oferă o soluție de imprimare versatilă și inovatoare pentru afacerile de dimensiuni medii pentru a debloca oportunitățile de imprimare și pentru a crește productivitatea.”
Portofoliul actual include imprimanta HP Latex R2000, concepută pentru furnizorii de servicii de imprimare de mari dimensiuni care necesită eficiență în fluxul de lucru și producție susținută. Odată cu debutul imprimantei HP Latex R1000, HP sporește valoarea maximă într-un singur dispozitiv. Conceput pentru a permite dezvoltarea afacerilor constrânse din punct de vedere investiții și spațiu, imprimanta versatilă oferă un singur set de cerneluri pentru o gamă largă de suporturi flexibile și rigide, inclusiv aplicații pentru retail, semnalizare outdoor, grafică pentru ferestre, evenimente, expoziții și decorațiuni.
Noua imprimantă are cartușe de cerneală de 3 litri, comparativ cu cele de 5 litri ale modelului mai mare, și este proiectată pentru materiale cu o lățime de până la 1,64 m și o grosime de până la 5cm, în timp ce R2000 imprimă până la 2,5 metri lățime și grosime de până la 5cm.
Cel mai nou model, HP Latex R1000 permite:
• Calitate ridicată a imaginii și culori vibrante: Capetele de imprimare HP Thermal Inkjet și cernelurile HP Latex înbunatățite obțin culori vibrante pe materiale rigide, păstrează în același timp luciul materialului și nu au miros.
• Imprimarea cu alb fără limite: cerneala albă Latex furnizează cel mai strălucitor alb pe suporturi transparente și colorate, fără pierderi între lucrările de imprimare cu alb. Capetele de imprimare HP Thermal Inkjet detașabile pot fi stocate într-o cameră rotativă offline și întreținerea automată face ca albul să se comporte precum orice altă culoare, incluzând recircularea automată și verificările duzelor.
• Durabilitate și versatilitate: HP Latex Overcoat adaugă cerneală durabilă și flexibilă pe bază de apă pentru o aderență ridicată și rezistență la zgâriere, în timp ce temperaturile reduse de polimerizare permit o versatilitate largă a suportului media.
• Eficiență: Fluxul de lucru productiv permite clienților să se ocupe de vârfurile de producție in-house și să finalizeze lucrările cu termene scurte cu până la 57 mp/ oră si role de până la 60 kg pentru imprimare flexibilă.
• Imprimare inteligentă: Serviciile proactive și preventive prin serviciile HP Smart maximizează timpul de funcționare și ajută la evitarea greșelilor costisitoare de operare cu întreținerea automată, vacuum inteligent și încărcare asistată.
Pentru mai multe informaţii privind noua serie de imprimante HP Latex R, vă rugăm să contactaţi echipa Grup Transilvae: sales@transilvae.ro | 021 456 90 05.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
616 views
bookmark icon

Write a comment...