Stiri

Peste 30.000 de sisteme HP Latex au fost instalate în toată lumea

• Bookmarks: 27631


Un nou record pentru HP Latex care dovedeşte faptul că tot mai mulţi furnizori de servicii de imprimare s-au convins de faptul că tehnologia schimbă regulile în domeniu: 30.000 de imprimante HP Latex au fost instalate la nivel global de la introducerea pe piață a tehnologiei în anul 2008 până și în prezent. „Depăşirea pragului de 30.000 de unităţi instalate este o realizare fenomenală. Versatilitatea tehnologiei HP Latex a permis clienților noștri să devină pionieri în domeniul noilor aplicații profitabile, precum decorațiunile interioare, și să ţintească piețe cu marjă mai mare în care clienții sunt reticenţi la utilizarea cernelurilor eco-solvent, solvent sau UV”, susține Joan Perez Pericot, Worldwide Marketing Director, Large Format Printing, HP.
Lansată în urmă cu opt ani, tehnologia de imprimare HP Latex, aflată acum la cea de-a treia generație, a consacrat o nouă categorie de produse. Astfel, seria HP Latex 300 oferă o gamă de preţuri, dimensiuni şi niveluri de producţie menite să corespundă atât cerinţelor clienţilor cu magazine mici de semnalistică, cât şi furnizorilor de servicii de imprimare cu volume mai mari.

Imprimanta de 1,63 m HP Latex 370 este cel mai nou model din serie, fiind dedicat volumelor mari. Are cartuşe de cerneală de 3 litri, pentru costuri de producţie mai mici.

Imprimanta de 1,63 m HP Latex 360 este recomandată pentru volume mai mari, tipărind la viteze de până la 91 mp/oră. În plus, ea tipărește pe o gamă vastă de materiale textile cu ajutorul unui colector de cerneală pentru textile poroase, dar permite și alinierea automată faţă-verso pentru printul bannerelor dublă-faţă.

Imprimanta de 1,63 m HP Latex 330 combină versatilitatea aplicaţiilor cu preţul accesibil și permite manipularea de role mai mari şi mai grele, precum şi imprimarea la viteze de până la 50 mp/oră.

Imprimanta de 1,37 m HP Latex 310 a fost concepută pentru operarea facilă în spaţii mici, fiind un model compact, cu încărcare media din faţă pentru maximizarea zonei de producţie.

Pentru informaţii suplimentare despre tehnologia HP Latex şi seria HP Latex 300, contactaţi echipa Grup Transilvae la mk@transilvae.ro sau 0751.060.066.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
631 views
bookmark icon

Write a comment...