Eveniment

#UNLEASH THE POWER OF PRINT – Open House Colorado

• Bookmarks: 17 • Comments: 2401


Grup Transilvae şi Canon au prezentat în Showroom-ul de la Bucureşti imprimanta Océ Colorado1640 cu tehnologia UVgel, ce a fost dezvoltată pentru a oferi productivitate fără precedent la o calitate excelentă pe o gama largă de materiale şi versatilitate optimă a aplicaţiilor.

Bazată pe avantajele UVgel, Océ Colorado 1640 a fost proiectată la cele mai înalte standarde industriale, pentru a îndeplini cele mai exigente cerinţe în ceea ce priveşte productivitatea indiferent de dimensiunea companiilor, producând volume mari de lucrări de format super-lat în timpul scurt de răspuns pe care clienţii îl solicită.

Versatilitatea aplicațiilor, printuri de înaltă calitate

Toate aceste avantaje ale tehnologiei UVgel au fost prezentate şi apoi demonstrate în cadrul evenimentului din 14 noiembrie.

Bogdan Vasilescu, General Manager – Grup Transilvae, a deschis evenimentul povestind invitaţilor despre istoricul companiei Grup Transilvae şi despre lansarea echipamentului Canon Océ Colorado în cadrul târgului Print & Sign:

L-am prezentat acum un an de zile, la Print & Sign. Dar nu eram gata cu testele, înțelegerea mașinilor, cu poziționarea lor pe piață, nu știam exact avantajele competitive pentru specificul din Romania. Acum că stăpânim tehnologia atât de bine, o putem recomanda cu mâna pe inimă şi clienţilor noştri”.

Victor Matei, Regional Business Development Manager – Canon, ne-a prezentat trendurile acelor segmente de piață adresate de Canon si care sunt în continuă creștere. A vorbit de asemenea despre dorința clienţilor de a achiziţiona echipamente ce reuşesc să creeze produse personalizabile care au un impact mult mai mare faţă de cele en-gros, deschiderea utilizatorului final către a plăti mai mult pentru produsele customizabile şi creşterea cererii de produse în domeniul decoraţiunilor interioare pentru personalizarea mediului de acasă şi la birou.

Oleksandr Makovskyi, Product Business Developer, PPG Wide Format Group – Canon, consideră că noul echipament este un gamechanger în industria printului digital, făcând comparație cu două branduri foarte mari şi inovative – Tesla şi Apple, care au schimbat viziunea oamenilor, determinându-i să aleagă calitatea în detrimentul prețului cel mai mic. Acesta a subliniat faptul că Océ Colorado 1640 poate înlocui cu uşurinţă o flotă de imprimante, fiind un echipament de o viteză uluitoare, cu o versatilitate foarte mare din punct de vedere al aplicaţiilor ce pot fi realizate (postere, bannere, semnalistică, POS-uri, panouri publicitare, window graphics, tapet) şi piețelor ce pot fi abordate.

Canon Océ Colorado 1640 este atât de productiv încât un client a reuşit să înlocuiască 27 de operatori cu 4 echipamente de acest tip”, a spus Oleksandr Makovski.

Mai rapidă decât oricare altă imprimantă din acest segment, cu o viteză maximă de 159 m2/ oră pentru aplicații precum panouri publicitare sau bannere outdoor, noul Océ Colorado 1640 oferă furnizorilor de servicii de imprimare un nivel al productivității fără precedent; chiar și la cea mai bună calitate pentru aplicații indoor, imprimanta funcționează la o viteză de 40 m2/ oră.

Aceste specificații nu au rămas doar pe hârtie: Tudor Scridon, Application Specialist – Grup Transilvae, a dovedit publicului viteza uimitoare a echipamentului, imprimând live cu 159 m2/ oră pe hârtie blueback, impresionând persoanele prezente prin calitatea și acuratețea livrată la acea viteză într-un singur pas.

După demonstrația high speed, a imprimat în 4 paşi folosind programul high quality – de data aceasta, pe autocolant Avery Dennison MPI 3000, apoi a tăiat etichetele pe contur cu ajutorul cutter-ului Summa. In continuare a tăiat o rolă de banner cu ajutorul echipamentul de tăiere automată Fotoba XLD 170, demonstrând fiabilitatea cutter-ului și capacitatea de a tăia materialele groase și flexibile.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon2 comments
2 notes
401 views
bookmark icon

2 thoughts on “#UNLEASH THE POWER OF PRINT – Open House Colorado

    Write a comment...

    Oldest
    Newest
    Most Upvoted