Stiri

Canon a lansat Océ Colorado

• Bookmarks: 26614


Ştim deja care va fi vedeta standului Canon de la FESPA 2017. Este vorba despre modelul Colorado, proaspăt lansat la nivel mondial, care va putea fi urmărit la lucru în luna mai, la Hamburg, în cadrul uneia dintre cele mai importante întâlniri globale destinate tiparului. Colorado este doar una dintre soluţiile wide-format prezente la evenimentul din Germania, însă acesta se remarcă de departe prin noile opţiuni pe care le oferă clienţilor şi prin tehnologia cu adevărat revoluţionară pe care o foloseşte, UVgel.

Productivitatea, calitatea şi versatilitatea sunt doar o parte din avantajele pe care le aduce acest produs roll-to roll în format de 64” cu sine, pe lângă calitatea designului şi opţiunile sale ce ţin de automatizare. Océ Colorado 1640 depăşeşte cu mult graniţele industriei artelor grafice tradiţionale şi îi pune pe tipografi pe o poziţie de forţă pe multe alte pieţe. Mark Lawn, Director, Graphic & Communications Group, Canon Europe, a declarat: “Odată cu lansarea lui

, pe lângă soluţiile noastre lider de piaţă Arizona, imagePROGRAF şi ColorWave, putem să ajutăm furnizorii de servicii tipografice de format mare să abordeze noi posibilităţi pentru afacerile lor. Ne aşteptăm ca tehnologia Canon UVgel să reprezinte o forţă pozitivă în evoluţia sectorului digital de format mare şi să reprezinte un salt semnificativ înainte în ceea ce priveşte productivitatea şi disponibilitatea pentru aplicaţii noi pe o piaţă care în ultimii ani a cunoscut doar îmbunătăţiri de etapă, pe măsură ce tehnologiile cele mai importante au ajuns la maturitate.”

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
614 views
bookmark icon

Write a comment...