Stiri

Primera a lansat o nouă imprimantă color pentru etichete

• Bookmarks: 20500


Producătorul american de imprimante specializate Primera Technology a lansat CX1000, un echipament digital de tip desktop pentru tipărirea color a etichetelor în rolă. Proiectată pentru a satisface nevoile companiilor care doresc să-și producă intern necesarul de etichete la un nivel de calitate profesional, CX1000 poate imprima la rezoluția de 2.400 dpi cu o viteză de 5 metri/minut, lățimea maximă a suportului imprimabil fiind de maximum 216 mm.

Conform informațiilor oferite de Primera Technology, etichetele tipărite pe acest echipament sunt rezistente apă, la zgâriere, pătare și la rupere. Bazată pe tehnologia de imprimare cu toner uscat, CX1000 permite obținerea unei tipăriri rezistente la acțiunea radiației UV, etichete produse putând fi expuse atât în interior cât și în exterior.

CX1000 poate tipări pe o serie de substraturi certificate pentru imprimarea pe sisteme electrofotografice (laser), incluzând atât role de hârtie autoadezivă cât și anumite tipuri de poliester, plane sau preștanțate.

Prețul de vânzare recomandat pentru CX1000 este de 10.995 de dolari SUA.

(Sursa: Primera Technology)


Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
500 views
bookmark icon

Write a comment...