Stiri

Standul HP de la drupa, al doilea ca mărime

• Bookmarks: 26546


HP va avea la expoziția drupa din luna mai 2012 al doilea stand ca mărime, suprafața ocupată fiind de aproape 5.000 mp. Suprafața standului HP de la ediţia drupa din 2008, inclusiv supraetajarea, a fost de 5.700 mp. Deşi HP nu vrea să dezvăluie încă dacă la expoziţie va lansa produse noi, producătorul american a confirmat că va expune o gamă largă de maşini de imprimat Indigo, printere cu jet de cerneală, maşini de format lat, aplicaţii pentru fluxurile de lucru, tehnologii finisare şi pentru dezvoltarea afacerii.

Soluţiile HP vor acoperi întreaga gamă a proceselor, de la primirea comenzilor până la livrarea produselor finite.

François Martin, directorul de Marketing al HP Graphics Solutions Business declara: „Vom fi unul dintre cei mai mari expozanţi de la drupa, pentru că vom aduce o gamă largă de produse şi aplicaţii, inclusiv rotativa inkjet T400 cu sistemele de finisare, care este cât un autobuz.”

„Ne dorim ca standul nostru de la drupa să fie o sursă de inspiraţie pentru tipografi, cu idei pe care aceştia ar putea să le includă în următorii ani în afacerile lor. Vom arăta că ne ţine promisiunile făcute la drupa 2008, vom demonstra noi aplicaţii care şi îi pot ajuta pe tipografi să ofere servicii mai bune clienţilor lor,” a mai adăugat omul de marketing al HP.

La stand vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai comunităţii Digital Solutions Co-operative (DSCOOP) formată din utilizatorii tehnologiilor HP, care vor răspunde la întrebările vizitatorilor privind încorporarea serviciilor digitale în afacerea lor.

Standul HP va fi împărţit în zone de demonstraţii pentru tiparul comercial, imprimare foto, aplicații editoriale, direct mail şi imprimare tranzacţională, etichete, ambalaje flexibile şi din carton, precum şi imprimarea de materiale pentru signaletică şi displayuri.

(Sursă: HP)


Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
546 views
bookmark icon

Write a comment...