Stiri

Canon va fi prezent la Drupa cu cel de al patrulea stand ca mărime din cadrul expoziţiei

• Bookmarks: 21536


La expoziţia Drupa 2012, organizată în perioada 3-16 mai la Düsseldorf (Germania), compania Canon îşi va confirma poziţia de lider pe piaţa imprimării digitale oferind vizitatorilor din întreaga lume cel mai mare stand Canon prezent vreodată la târg. Cu o dimensiune de invidiat, 3.750 m², standul Canon – amenajat în Hala 8a, Stand C06 – 1 -, ce va include şi brandul Océ ca parte a grupului Canon, va fi cel de al patrulea stand ca mărime din întregul târg şi va domina Hala 8a.

Standul Canon va ajuta clienţii să vadă imaginea de ansamblu a pieţei de print, precum şi oportunităţile de afaceri pe care le prezintă, în special în zonele de creştere, cum ar fi comunicarea mass-media. Canon va prezenta aplicaţii inovatoare şi va evidenţia în cadrul standului sucesele obţinute de clienţi. În plus, Canon va oferi noi studii de piaţă şi sfaturi menite să ofere parteneriilor o mai bună înţelegere a clienţiilor.

Prin intermediul gamei complete de tehnologii Canon şi Océ, de la captarea imaginii şi până la afişare, pe ecran, cumpărătorii vor avea acces la cel mai larg portofoliu de produse şi soluţii de imprimare profesionale disponibile pe piaţă. Indiferent dacă cerinţa este pentru tipar monocrom sau color, cu jet de cerneală sau toner, de mare viteză sau cu o calitate excelentă a imprimării, A4 sau de format mare, dispozitiv de sine stătător sau mai multe motoare gestionate de un flux de lucru pentru producţie, Canon are soluţia.

David Preskett, directorul al departamentului de print profesional, Canon Europa, a declarat: „Nivelul de expertiză şi tehnologie oferit de Canon si Océ în momentul de faţă este foarte ridicat, de aceea le recomand vizitatorilor Drupa ce caută inspiraţie, să vină la stand-ul Canon pentru a vedea că printul înseamnă mult mai mult decât operaţia de imprimare. Pe lângă posibilitatea de a observa în acţiune cele mai noi tehnologii Canon si Océ, vizitatorii standului Canon vor avea acces la sfaturile valoroase ale unor consultanţi de afaceri independenţi. Dacă adaugi la toate acestea cele peste o sută de poveşti de succes şi aplicaţii de imprimare ce vor fi expuse, atunci standul Canon ar trebui să fie pe itinerariul fiecarui vizitator ce caută noi oportunităţi de dezvoltare a afacerii.”

Pentru noutăţi despre activităţile Canon la Drupa şi pentru accesul la studiile de caz ale clientilor, white papers şi perspectivele Canon pentru industria de imprimare, vizitaţi pagina la www.canon-europe.com/drupa.

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiara regională pentru Canon Inc., reprezentată în 120 ţări şi având peste 11.000 de angajaţi de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii (EMEA).

Fondată în 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru fotografie acoperă acum mai multe segmente de piaţă, la ora actuală Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse ce pornesc de la camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, în concordanţă cu cererile clienţilor. De la fotografii amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecarui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

Canon are convingerea că luarea în considerare a climatului social şi a mediului înconjurător reprezintă o parte integrantă a unei afaceri sănătoase. Acest aspect este inclus în filozofia companiei, Kyosei – “Trăim şi lucrăm împreună pentru binele tuturor”.

Mai multe informaţii despre Canon Europe sunt disponibile pe: www.canon-europe.com

 

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
536 views
bookmark icon

Write a comment...