Stiri

Kodak va avea o prezenţă puternică la drupa 2012

• Bookmarks: 24505


Deși este în plin proces de restructurare în SUA, producătorul Eastman Kodak anunță că va avea o prezență puternică la târgul drupa 2012 din luna mai, Kodak declarând că va prezenta o serie de noi tehnologii şi va dezvălui noi parteneriate strategice în domeniile esenţiale pentru viitorul activităţii companiei.

Despre prezența la târgul de la Düsseldorf, Antonio Perez, CEO al Kodak a declarat: „Prezenţa noastră la drupa 2012 va pun accentul pe clienţii noştri de nivel mondial care şi-au crescut afacerea oferind noi servicii şi capacităţi, realizând aplicaţii unice şi îmbunătăţindu-şi eficienţa operaţională prin parteneriatul cu Kodak.”

De asemenea, vicepreședintele Kodak Chris Payne a adăugat că „vizitatorii drupa vor vedea cele mai noi moduri în care generăm transformări pe pieţele pe care le deservim, cum ar fi editarea, ambalarea şi tiparul comercial, cu cel mai cuprinzător portofoliu de produse, soluţii şi servicii pentru tipografii din domeniul offset, digital şi hibrid”.

Standul Kodak la drupa 2008

La târgul drupa 2012, desfășurat în perioada 3-16 mai, Kodak va ocupa standul F09-1 din Hala 5. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.kodak.com/go/drupa.

(Sursă: Kodak)


Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
505 views
bookmark icon

Write a comment...