Default

Heidelberg cumpără CERM şi stabileşte Drupa ca termen pentru lansarea propriului MIS

• Bookmarks: 25612


Prin recenta achiziţie a companiei belgiene de software CERM, Heidelberg şi-a propus să lanseze o soluţie complet integrată de tip Management Information System (MIS), pe care să o prezinte la Drupa în 2012.

Cu 26 de angajaţi, CERM este specializată în aplicaţii MIS pentru tiparul comercial şi de etichete. Compania a fost prezentă la târgul Ipex de anul trecut în standul Heidelberg, ca partener furnizor de soluţii MIS.

Heidelberg a dat asigurări clienţilor care utilizează aplicaţia Prinect Prinance MIS că vor beneficia de tot suportul companiei, ca şi până acum, precizând că li se vor oferi oportunităţi de a trece la noua aplicaţie CERM.

„Ne propunem să prezentăm la Drupa în 2012 o soluţie MIS complet integrată, cu bază de date, alături de aplicaţia de fluxuri Prinect. Aceasta va fi disponibilă comercial treptat, pe toate pieţele,” a declarat Marcel Kiessling, directorul Heidelberg Services. „CERM vine ca o completare valoroasă la soluţiile oferite de noi, graţie punctelor forte ale produselor companiei şi a segmentelor de piaţă cărora li se adresează,” a mai adăugat vicepreședintele Heidelberg.

Tom Musschoot, fostul proprietar al CERM, numit de Heidelberg ca nou director executiv al companiei, a declarat: „Vom continua să-i servim în continuare pe toți clienții pe care îi avem în portofoliu, pe toate piețele. În plus, ca parte a Heidelberg, vom fi capabili să ne extindem afacerea la un nivel cu adevărat global folosindu-ne de prezența internațională și de canalele de vânzări ale Heidelberg.”

Parteneriatele în derulare ale companiei CERM rămân valabile, în timp ce programul MIS va continua să fie o parte importantă a strategiei Heidelberg.

Piaţa mondială a aplicaţiilor MIS pentru industria tiparului este estimată la aproximativ 200 de milioane de Euro.

(Sursă: Heidelberg)

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
612 views
bookmark icon

Write a comment...