Stiri

Kodak va prelua deservirea conturilor Lithoplate începând cu 1 august 2021.

• Bookmarks: 25625


 Kodak a anunțat achiziționarea serviciului și a activelor de piese ale Southern Lithoplate Inc., completând alianța strategică formată cu SLP în decembrie 2020. Asistența și expertiza puternică a clienților Southern Lithoplate în sectorul ziarelor , produselor și tehnologia de clasă mondială Kodak vor fi acum pe deplin integrate sub umbrela Kodak de soluții de imprimare inovatoare și durabile.
Echipa de service și asistență Kodak va oferi un plan cuprinzător pentru baza de clienți Southern Lithoplate, oferind o gamă largă de opțiuni de servicii diferite pentru a satisface o mare varietate de cerințe de afaceri.
“Parteneriatul nostru cu Southern Lithoplate adâncește expertiza noastră în segmentul ziarelor și consolidează capacitatea noastră de a oferi servicii excepționale clienților”, a declarat Jim Continenza, Președinte Executiv & CEO, Eastman Kodak Company. Serviciul și asistența de clasă mondială kodak ajută clienții să maximizeze timpul de funcționare și să îmbunătățească eficiența operațională pentru a stimula profitabilitatea și creșterea.”
“Cu o istorie de 87 de ani în care clienții noștri au fost pe primul loc, a fost vital să găsim partenerul potrivit pentru a duce mai departe moștenirea excepțională de servicii a SLP. Kodak va oferi cele mai bune soluții de servicii, asistență și imprimare disponibile pe piață. Decizia noastră de a alege Kodak pentru a continua cu baza de clienți SLP include angajamentul în curs de desfășurare al Kodak de a imprima pe termen lung și onoarea și integritatea prin care echipa de la Kodak a sprijinit afacerea noastră cu plăci din ianuarie”, a declarat Edward A. “Trip” Casson III, președinte și CEO SLP.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
625 views
bookmark icon

Write a comment...