Default

Kodak crește prețurile la toată gama de plăci flexo

• Bookmarks: 19639


Într-un comunicat remis presei luni, 18 iunie 2011, Easteman Kodak anunță creșterea prețurilor pentru plăcile sale flexografice, decizia companiei americane fiind luată ca urmare a creșterii dramatice pe întreg parcursul anului trecut a costurilor de fabricație, a energiei și materiilor prime. De altfel, Kodak a făcut eforturi substanțiale pentru a proteja clienții finali de orice majorări a prețurilor, compania implementând o serie de politici de eficientizare a producției prin care să absoarbă costurile suplimentare – se mai spune în comunicat.

În consecință, pe fondul creșterii continue a costurilor, Kodak anunță că va crește cu un procent de până la 7% prețurile pentru întreaga sa gamă de plăci flexografice, măsura intrând în vigoare de la 15 iulie 2011 și fiind valabilă la nivel global. Procentul exact al majorării de preț resimțit de clienți va depinde de fiecare regiune în parte precum și de condițiile de piață specifice.

„Niciodată nu ne este ușor să transferăm aceste majorări de preț clienților noștri, fapt pentru care rămânem permanent deschiși în a coopera cu aceștia pentru a reuși să răspundem cât mai eficient posibil la nevoile lor pentru acest tip de produs și pentru a le sprijini afacerea pe care o derulează”, spune Mohan Garde, vicepreședinte și director general al diviziei de ambalaje și soluții de prepress Kodak.

Compania Kodak declară că detaliile privind noua structură a prețurilor va fi comunicată clienților și dealer-ilor în următoarea lună.

(Sursă: Eastman Kodak)

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
639 views
bookmark icon

Write a comment...