Stiri

HP şi Grup Transilvae prezintă noile echipamente Latex la FESPA Digital 2012, într-un stand extins

• Bookmarks: 24425


HP şi distribuitorul său în România pentru această categorie de produse, Grup Transilvae, anunţă echipamentele pe care le va prezenta la FESPA Digital 2012, 22-24 Februarie, Barcelona, Spania.

Noua imprimantă HP Designjet L28500 cu lăţime şi viteză mărite, ce utilizează cerneluri HP Latex pentru o gama extinsă de aplicaţii pentru signalistica indoor şi outdoor, va fi la prima sa expoziţie internaţională, iar modelul HP Designjet L26500 este încă o noutate după lansarea sa cu succes în noiembrie a anului 2011 la VISCOM Milano.

HP Designjet L28500

HP va prezenta o parte din linia sa de echipamente dedicate aplicaţiilor flexibile şi rigide într-un stand care se va extinde dincolo de sala de expunere (Hala 3, Stand G5) prin legatura live video cu sediul HP de lângă Barcelona, unde se vor afla în funcţiune echipamentele din vârful gamei industriale. Aplicaţiile prezentate la stand vor permite companiilor specializate în servicii de imprimare să-şi dezvolte afacerile, prin valoarea adaugată furnizată clienţilor.

HP Designjet L26500

Întregul portofoliu HP Sign & Display (inclusiv noile prese industriale HP Scitex FB7600, HP Scitex TJ8600 şi seria de imprimante HP Scitex XP) va fi expus la Centrul HP Graphics Solutions Business, aflat la doar 25 de minute distanţă, în apropiere de San Cugat. Transportul gratuit către Centrul HP GSB va fi pus la dispoziţia vizitatorilor de către HP, pe tot parcursul expoziţiei.

Din gama de imprimante HP Latex va fi prezentată în expoziţie şi HP Scitex LX850, o imprimantă industrială de 3,2 m dedicată producţiei care oferă un maxim de productivitate şi versatilitate, cu multiple funcţii dedicate fluxurilor de lucru – inclusiv dual-roll, roll-to-free fall, roll-to-collector şi colector de cerneală.

(Sursă: Grup Transilvae)


Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
425 views
bookmark icon

Write a comment...