Analiza

Grup Transilvae aduce HP Latex Truck în Romania, într-un roadshow dedicat tehnologiei HP Latex

• Bookmarks: 28540


HP Latex Truck, camionul creat pentru a pune în evidenţă versatilitatea aplicaţiilor ce pot fi realizate cu tehnologia HP Latex, va vizita în luna martie mai multe oraşe din România, în cadrul turneului său european început anul trecut la FESPA Digital 2011, Hamburg, Germania.

Camionul de 16,5m lungime este personalizat atât la exterior, prin colantarea în întregime cu materiale imprimate cu tehnologie Latex, cât şi în interiorul decorat cu o gama variată de materiale.

„Pornind de la succesul înregistrat de programul Latex Demo Days, turneul aplicaţiilor HP Latex arată companiilor specializate în servicii de imprimare cum pot genera o gamă vastă de proiecte responsabile din punct de vedere al protejării mediului înconjurător, menţinând în acelaşi timp o calitate exceptională a printului şi viteză în producţie,” afirmă Laura de la Pascua, Marketing Manager, HP Designjet Business, EMEA Latex Application Tour.

Ideală pentru decoraţiuni interioare (tapet, textile personalizate), reproduceri de artă realizate pe pânză, display-uri indoor pentru punctele de vânzare, decorarea ferestrelor, semnalistică dar şi colantări pentru vehicule şi pentru staţii de autobuz, tehnologia HP Latex produce printuri fără miros, fără emisii toxice periculoase, ce nu au nevoie de timp suplimentar de uscare, fiind gata de laminare sau alte prelucrări imediat ce ies din imprimantă.

Aplicaţiile prezentate în HP Latex Truck vor oferi companiilor specializate în servicii de imprimare, agenţiilor de publicitate aflate în căutare de noi medii de comunicare dar şi arhitecţilor şi designerilor în căutare de materiale uşor de personalizat şi aprobate pentru spaţii de locuit oportunitatea de a-şi extinde oferta cu usurinţă şi accesa noi pieţe, crescând în acelaşi timp eficienţa procesului de producţie.

Oraşele în care va opri HP Latex Truck sunt următoarele:

  • 9 Martie – Timişoara
  • 12 Martie – Deva
  • 13 Martie – Sibiu
  • 14 Martie – Târgu Mureş
  • 15 Martie – Cluj
  • 16 Martie – Oradea

În cadrul fiecărei opriri, clienţii interesaţi vor putea asista la prezentări şi workshop-uri dar şi demonstraţii live pe echipamentul de 2,64m HP Designjet L28500, prezent în camion. Pe parcursul întregului eveniment, specialiştii Grup Transilvae şi HP vor fi prezenţi pentru a răspunde la întrebări.

Atât accesul în camion cât şi prezenţa la prezentări, workshop-uri şi demonstraţii sunt permise pe bază de înscriere, realizată prin completarea unui formular, disponibil aici

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
540 views
bookmark icon

Write a comment...