Stiri

Benny Landa schimbă CEO-ul

• Bookmarks: 34753


Schimbări de trupe din nou în Isarel, de data aceasta în civilie, la cunoscuţii de la Landa. Yishai Amir este noul director executiv (CEO) al companiei, acesta urmând a îndeplini în acelaşi timp şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei, şi de membru în Board of Directors. Fondatorul companiei, Benny Landa, va continua în cadrul firmei de pe poziţia de preşedinte. Noul oficial vine după 20 de ani de experienţă în domeniul printului digital, ultima funcţie deţinută fiind una de top management în cadrul Hewlett-Packard Americas. Până atunci, Amir a ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul diviziei HP Indigo, unde şi-a şi început cariera în domeniul printului.

„Alăturându-mă Landa, simt că mă întorc acasă. Mi-am început cariera alături de Benny Landa 21 de ani în urmă, la Indigo”, a declarat Amir. „Apreciez enorm incredibila oportunitate de a lucra din nou cu el şi cu restul echipei Landa. Aştept cu nerăbdare să pun umărul la dezvoltarea afacerii şi la construcţia uneia dintre cele mai importante companii din industrie.”

„Acestea sunt zile frumoase pentru Landa, când ne adunăm echipa executivă şi ne ducem afacerea la următorul nivel. Yishai Amir are exact genul de experienţă de business şi de cunoştinţe de management care să ajute compania să-şi atingă potenţialul maxim. Mai mult, este genul de gânditor strategic neconvenţional şi energic cu abilităţi demonstrate de a conduce inovaţia şi execuţia şi cu un portofoliu de afaceri conduse către succes. Eu intenţionez să rămân un preşedinte foarte activ şi mă bucur foarte mult să am un partener atât de capabil lângă mine”, a spus Benny Landa.

Similar Posts:

34 recommended
comments icon0 comments
0 notes
753 views
bookmark icon

Write a comment...