Stiri

Landa face rost de noi lichidităţi

• Bookmarks: 19568


SKion, companie în spatele căreia se află investitoarea Susanne Klatten, tocmai a investit 300 milioane euro în Landa Digital Printing, anunţă compania israeliană. Investitorul german a decis să meargă pe acest drum împreună cu cei de la ALTANA. Grupul de investiţii din Germania a decis să meargă pe mâna celor de la ALTANA, deja posesori a unei părţi din compania lui Benny Landa. Investiţiile vor merge către infrastructură, către capacităţi de producţie şi către cercetare-dezvoltare, dar şi către dezvoltarea pieţei. De notat că, de fapt, ambii investitori sunt sub controlul Susannei Klatten.

“Investiţia mea reflectă încrederea pe care o am în potenţialul tehnologic al Landa Digital Printing. Împreună putem impulsiona piaţa către soluţiile de print digitale”, a spus Susanne Klatten. ”Faptul de a face parte din acest capitol nou al istoriei printului înseamnă, de asemenea, o mişcare antreprenorială important pentru mine”, a adăugat investitorul.

Benny Landa, Fondatorul și Președintele Landa Digital Printing, a adăugat: ”Suntem extraordinar de mulţumiţi de relaţia noastră îndelungată cu ALTANA şi foarte fericiţi că putem să extindem parteneriatul nostru împreună cu SKion, cu care împărtăşim aceeaşi viziune. Această finanţare substanţială este una dintre fundaţiile pe care ne bazăm creşterea accelerată acum, când am început să livrăm maşinile noastre Nanographic Printing® Press în toată lumea.”

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
568 views
bookmark icon

Write a comment...