Stiri

Landa, parteneriat pentru o tehnologie nouă

• Bookmarks: 21453


Landa şi ALTANA au anunţat că au ajuns la o înţelegere în privinţa tehnologiei dezvoltate de cei dintâi, Metallography. Aceasta permite imprimarea cu ajutorul metalelor la jumătate din costurile tehnologiilor existente până acum şi a fost prezentată în premieră la ultima ediţie drupa.

Patentele şi toate elementele de design şi tehnologie dezvoltate până acum vor fi transferate către divizia ALTANA denumită ACTEGA Coatings and Sealants, urmând a fi lansată pe piaţă anii următori. “Suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu această achiziţie, întrucât deschide noi oportunităţi pentru ALTANA şi ne întăreşte poziţia de lider ca furnizor de soluţii pentru industria tipografică. Ne aşteptăm la o colaborare bazată pe încredere şi rezultate pe măsură ce ne îndreptăm spre lansarea pe piaţă a acestei tenologii”, a declarat Martin Babilas, CEO ALTANA.

Benny Landa, Chairman Landa Group, a spus:  “Suntem foarte fericiţi că ALTANA a ales tehnologia noastră fără reziduuri Nano-Metalography, pentru că nu poate exista un business mai potrivit pentru ea altul decât ALTANA. Ca partener inovator al clienţilor săi, această companie are o experienţă şi un know-how de neegalat în artele grafice.”

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
453 views
bookmark icon

Write a comment...