Stiri

Parteneriat strategic între Landa și Komori

• Bookmarks: 24494


Compania japoneză Komori Corporation și cea israeliană Landa Corporation au anunțat că au semnat un acord de parteneriat strategic. Conform actului, Landa va da licențe firmei Komori pentru ca aceasta să producă și să vândă mașini de tipar digitale pentru piețele comerciale, dar nu numai, folosind procesul tipografic „nanografic” patentat de compania din Israel fondată de Benny Landa, inventatorul sistemului Indigo.


Nanografia Landa este o nouă tehnologie de tipar digital care folosește cerneluri pe bază de apă. Aceasta combină versatilitatea imprimării digitale cu avantajele și viteza tipăririi offset la un preț pe pagină imbatabil.

Yoshiharu Komori, President, Chairman și CEO la Komori, a spus „Ca  producător specializat în mașini de tipar de mulți ani, Komori Corporation oferă sisteme de imprimare capabile să producă o mare varietate de tipărituri pe piețele comerciale, de ambalaje sau de bancnote. Vedem o creștere a cererii pentru imprimarea cu date variabile și personalizare, în special pentru aplicațiile de nișă, pe care o putem satisface prin deja anunțatele soluții Digital-On-Demand. În același timp, există o creștere tot mai mare pentru timpi cât mai scurți și profit cât mai rapid. Pentru a veni în întâmpinarea acestor necesități, am ales tipărirea nanografică Landa, o soluție puternică pentru viitoarea noastră generație de sisteme digitale în coală sau în rolă, care folosesc cerneluri pe bază de apă. Mai mult, această decizie este în deplin acord cu noua politică a Komori, conform căreia trebuie să fim adevărați „Furnizori de Servicii de Inginerie Tipografică” pentru a putea răspunde cerințelor clienților pe viitor.”

Benny Landa (în imagine), fondatorul și șeful companiei cu același nume, a declarat: „Am avut o relație foarte strânsă cu firma Komori, care este furnizorul nostru de platforme de manipulare a hârtiei pentru mașinile noastre de tipar nanografic în coală. Komori au fost primii care au văzut tehnologia noastră și primii care au avut aceeași viziune ca și noi. Ca atare, îmi face deosebită plăcere faptul că primul partener strategic global anunțat este Komori și cu ei vom exploata această imensă oportunitate în piață. Cu imaginea sa foarte respectată în industria printului și cu accesul său larg la piață, Komori este foarte bine poziționat, astfel încât să accelereze adoptarea tehnologiei Landa Nanographic.”

Conform acordului strategic de parteneriat, Landa va pune la dispoziția Komori tehnologia de tipărire nanografică și cerneala NanoInk, care sunt la baza procesului de imprimare nanographic.

Benny Landa a conchis: „Decizia Komori de a adopta imprimarea nanografică pentru următoarea lor generație de mașini de tipar digitale este un pas important în drumul acestei tehnologii inovative și mărește semnificativ potențialul ei de a deveni noul standard în tipărire.”


Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
494 views
bookmark icon

Write a comment...