Stiri

Altana investeşte 100 milioane euro în tehnologia Landa

• Bookmarks: 31477


În conformitate cu termenii unui acord public încheiat la sfârşitul lunii iunie, fabricantul german de produse farmaceutice Altana a investit în preluarea unui pachet minoritar de acţiuni al companiei Landa Digital Printing.

Pachetul minoritar de acţiuni  a fost achiziţionat de Altana de la firma israeliană Landa în schimbul a 100 de milioane de euro. Altana AG este o importantă companie de produse farmaceutice cu sediul în localitatea Bad Homburg vor der Höhe, din Germania. Pachetul majoritar de acţiuni (50,1%) al companiei farmaceutice este deţinut de o persoană fizică, Suzanne Klatten.

Oficialii celor două companii implicate în tranzacţie au anunţat că, dincolo de aspectul financiar, investiţia trebuie considerată ca un parteneriat pe termen lung. Asocierea are menirea de a dezvolta prezenţa Landa pe pieţele specializate alte tiparului comercial,  de publicitate, editare, dar şi de producţie şi imprimare a ambalajelor.

Prin diviziile sale, BYK Additives & Instruments, Eckart Effect Pigments şi Actega Coatings & Sealants, Altana AG va oferi expertiza necesară pentru dezvoltarea tehnologiei de imprimare nanografică, în special în ceea ce priveşte cernelurile pe bază de apă denumite Nanoink.

 

În imagini: Benny Landa, Chairman and CEO of Landa Corporation și Dr. Matthias L. Wolfgruber, CEO, ALTANA AG

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
477 views
bookmark icon

Write a comment...