Stiri

Landa deschide o fabrică de cerneală,sprijinind creșterea vânzărilor de utilaje.

• Bookmarks: 25998


Cei de la Landa Digital au deschis o nouă unitate  de producție a consumabilelor, în Sittard, Olanda. Producând revoluționarul Landa Nanoink folosit pentru alimentarea preselor de imprimare nanografică Landa S10 și S10P, noua fabrică, permite companiei să dubleze producția de consumabile și să sprijine creșterea rapidă a cererii de cerneală datorită creșterii volumelor de imprimare ale clienților.
Gil Oron, CEO, Landa Digital Printing comentează: “Noua fabrică din  Sittard este orientată către sustenabilitate, fiabilitatea serviciilor și creșterea afacerii. Acesta oferă clienților Landa aprovizionarea locală, care, în vremuri de logistică și consumabile de piese la nivel mondial foarte dificile, oferă o reasigurare considerabilă. În plus, odată cu creșterea zilnică a volumelor de producție ale clienților, acest lucru asigură, de asemenea, o livrare promptă și fiabilă – crucială pentru creșterea eficienței.
 “Noua noastră facilitate europeană este un alt exemplu al angajamentului nostru pe termen lung față de piața europeană și al capacității noastre de a fi factorul de schimbare de care industria are nevoie. Landa continuă să revoluționeze și să digitalizeze industria tipografică de producție în masă.”

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
998 views
bookmark icon

Write a comment...