Stiri

Comenzi fără precedent pentru Landa la Drupa 2024.

• Bookmarks: 55202


Unul dintre clienții germani ai Landa va deveni centrul său demo european și va lua un al doilea echipamnet.
Landa Digital Printing tocmai a anunțat că a primit o cantitate “fără precedent” de comenzi la Drupa de la companii din întreaga lume.
Wirtz Druck, un client cu sediul în apropiere de Dortmund, a semnat pentru o a doua mașină la șapte luni după ce a luat-o pe prima și va instala un model S11P de 11.200 sph, devenind “primul centru demo european” al Landa în acest proces.
CEO-ul Landa, Gil Oron, a declarat că Drupa a fost un “eveniment fenomenal” pentru afacere.
“Am venit la Drupa cu așteptări mari în ceea ce privește potențialele întâlniri și potențialele comenzi, dar am depășit cu mult aceste obiective”, a declarat Oron și a adăugat  că Landa a adăugat “câteva afaceri uimitoare la portofoliul nostru de clienți”, la cele deja existente.
El a mai spus că imprimarea digitală mainstream folosind nanografie este “acum o realitate”.
 Echipa companiei s-a întâlnit, de asemenea, cu “zeci de mărci de top din lume” dornice să valorifice puterea imprimării digitale just in time folosind tehnologia Landa.
Gigantul  Cimpress a confirmat un acord pentru mai multe prese B1 Landa la expoziție și a anunțat, de asemenea, o colaborare cu platforma globală de tipărire la cerere Gelato.
Fondatorul Landa, Benny Landa, care și-a sărbătorit cea de-a 78-a aniversare în timpul Drupa, a anunțat, de asemenea, planurile de a se retrage la Drupa 2036, când va avea 90 de ani.

Similar Posts:

55 recommended
comments icon0 comments
0 notes
202 views
bookmark icon

Write a comment...