Stiri

Schimbări de management pentru Landa

• Bookmarks: 20476


Landa Digital Printing a anunțat numirea lui Marc Schillemans pe poziția de Vice President of Sales pentru zona EMEA și pe cea a lui Kobi Ulmer ca Vice President of Field Operations.

Schillemans a fost selectat grație experienței sale vaste și dovedite în domeniul tiparului digital și a abordării sale concentrate pe  rezultate. De la acesta se așteaptă un avânt nou și o prezență mai puternică a companiei pe piață. În ultimii opt ani, noul vicepreședinte pentru vânzări a ocupat diverse poziții de top la HP, de la President of Scitex Vision până la cel mai recent post ocupat, acela de EMEA VP of Sales and Market Development pentru HP Indigo și IHPS, divizia inkjet web de la HP. Înainte de a lucra la HP, Marc Schillemans a ocupat poziții de management în vânzări la Agfa, Esko, Xeikon și Xerox.

„Mă bucur foarte mult să mă alătur echipei Landa și să fiu parte la acest drum plin de provocări. Abia aștept să-mi joc rolul în comercializarea mașinilor Landa Nanographic Printing și să contribui la aducerea acestor mașini fantastice în mâinile clienților”, a declarat Schillemans.

Landa a  făcut publică și promovarea lui Kobi Ulmer din poziția de Director of Worldwide Sales în cea de VP of Field Operations, din care va fi responsabil de implementarea operațională și logistică a strategiei de piață a companiei., inclusiv în ceea ce privește relația cu clienții, consumabilele, facilitățile și tot ceea ce ține de logistica acestor operațiuni. Ulmer va continua să răspundă și de toate vânzările care nu au loc în zona EMEA.

„Numirea lui Marc Schillemans este de o importanță covârșitoare pentru afacerile noastre din zona EMEA. Suntem foarte mulțumiți că avem de partea noastră o figură de un asemenea calibru, a cărui reputație  și experiență în industrie nu mai au nevoie de comentarii. Odată cu promovarea lui Kobi Ulmer în poziția de VP of Field Operations, ne întărim semnificativ echipa de conducere și ne îmbunătățim capacitățile de a livra produse și servicii de top pe piață”, a declarat Benny Landa, Chairman și CEO al companiei.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
476 views
bookmark icon

Write a comment...