Stiri

Primul Atelier Algernon din 2013 a avut loc la București

• Bookmarks: 24483


Marți, 26 februarie 2013, a avut loc la București primul Atelier Algernon de anul acesta. Desfășurat într-un cadru select, seminarul a reunit reprezentanți ai firmelor din industria publicitară, cât și ai companiilor din domenii conexe. Atelierul a inclus atât prezentări teoretice, cât și demonstrații practice ale utilizării foliilor adezive, a foliilor pentru imprimarea textilelor și a benzilor dublu adezive, consilierii Algernon având ocazia să ofere o expunere detaliată a caracteristicilor produselor din diviziile Orafol, Siser și Folex.

În cea de-a doua parte a Atelierului, invitații au avut ocazia să asiste la prezentări practice despre utilizarea materialelor Algernon, participând la colantarea diverselor componente ale caroseriei de autovehicul, inscripționarea materialelor textile și lipirea diverselor suprafețe cu benzi dublu adezive.

Atelierul organizat de Algernon a reprezentat o bună ocazie pentru a dezbate principalele aspecte privind foliile și benzile adezive, de a răspunde întrebărilor participanților – fiecare prezentare fiind urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri – și de a găsi, împreună cu reprezentanții distribuitorului bucureștean, soluții pentru diferite probleme pe care participanții le-au întâmpinat în activitatea lor.

După debutul făcut în Capitală, seria Atelierelor Algernon va continua pe întreg parcursul lunii martie. Astfel, consilierii Algernon vor ajunge săptămâna viitoare la Craiova (5 martie) și Timișoara (7 martie), programul continuând în Constanța (14 martie), Brașov (19 martie), Cluj (21 martie) și Iași (28 martie).

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
483 views
bookmark icon

Write a comment...