Analiza

Algernon vă invită la seminariile Siser şi Orafol de la Print & Sign!

• Bookmarks: 8169


În cadrul târgului Print & Sign 2012, desfăşurat la Romexpo în perioada 19-22 septembrie, consilierii specializaţi Algernon vor susţine seminarii dedicate diviziilor pe care le reprezintă.

Joi, 20 septembrie 2012, în intervalul 11:00-12:00, Algernon vă invită la seminarul Siser din cadrul târgului Print & Sign.

În cadrul acestui seminar consilierul Siser va prezenta cele mai noi folii pentru termotransfer, dar şi cele mai inedite aplicaţii care pot fi realizate cu acestea. Subiectul vedeta al acestui seminar este personalizarea pantofilor cu noul sistem pentru termotransfer patentat de Siser.

Vineri, 21 septembrie 2012, în intervalul 16:00-17:00, Algernon vă invită la seminarul de benzi dublu adezive Orafol din cadrul aceluiaşi târg Print & Sign.

Consilierul Algernon specilizat în acest domeniu va prezenta diversitatea benzilor dublu adezive Orafol folosite în industria publicitară, cât şi în alte industrii, dar şi varietatea de aplicaţii care pot fi realizate cu aceste produse, care vă vor ajuta să vă optimizaţi procesele de lucru.

Înscrierile pentru participarea la unul sau la ambele seminarii se fac la adresa de e-mail marketing@algernon.ro până la data de 19 septembrie 2012, în limita locurilor disponibile.

Aşteptăm înscrierile dumneavoastră!

www.folii-adezive.ro

Similar Posts:

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
169 views
bookmark icon

Write a comment...