Analiza

Atelierul Algernon din Bucureşti

• Bookmarks: 27684


Marţi, 26 Februarie 2013, a avut loc la Bucureşti primul Atelier Algernon. Desfăşurat într-un cadru select, seminarul a reunit reprezentanţi ai firmelor din industria publicitară, cât şi ai companiilor din alte domenii.

Atelierul a fost compus din prezentări teoretice, cât şi din demonstraţii practice ale utilizării foliilor adezive, foliilor pentru imprimarea textilelor şi a benzilor dublu adezive, astfel consilierii Algernon au detaliat caracteristicile produselor din diviziile Orafol, Siser si Folex.

În a doua parte a Atelierului, invitaţii au avut ocazia să asiste la prezentări practice ale utilizării materialelor Algernon, participând la colantarea diverselor componente ale caroseriei maşinii, inscripţionarea materialelor textile şi lipirea diverselor suprafeţe cu benzi dublu adezive.

Atelierul organizat de Algernon a reprezentat o bună ocazie pentru a dezbate principalele aspecte referitoare la foliile şi benzile adezive, de a răspunde întrebărilor participanţilor, fiecare prezentare fiind urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri

A fost, totodată, o oportunitate de a găsi, împreună cu reprezentanţii Algernon, soluţii pentru diferite probleme pe care participanţii le-au întâmpinat în activitatea lor.

Seria Atelierelor Algernon continua, consilierii Algernon vor ajunge şi în Craiova, Timişoara, Constanţa, Brasov, Cluj şi Iaşi.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
684 views
bookmark icon

Write a comment...